15 Kasım 2016

En Kısa Korku Hikayeleri


Üzerimdeki siluet göğsüme art arda bıçaklar saplarken son gördüğüm şey dijital duvar saatinin 03:18'i gösterdiğiydi. Sonra bir anda kan ter içinde korkuyla uyanıp yatakta doğruldum ve bunun bir rüya olduğunu anlayıp rahatladım. O anda duvar saatinin 03:17'yi gösterdiğini farkettiğimde gardrobun kapağı ürpertici bir gıcırtıyla açılmaya başlamıştı...

...

Gece annemin beni mutfağa çağırdığını duydum. Tam odadan çıkarken annem beni kenara çekti: "Sakın mutfağa gitme. O sesi ben de duydum." dedi.

...

Karanlıktı. "Neden bu kadar hızlı nefes alıyorsun?" diye sordu. Hızlı nefes alan ben değildim...

...

Kalbime bir ağrı saplandı. Gözlerimi açtığımda bir tabutun içindeydim. Etrafımdakilerin ağladığını ve hocanın dualarını duyuyordum ama ne hareket edebiliyordum ne de konuşabiliyordum. Çok soğuktu. Korkuyordum.

...

Oğlumu gece yatağına yatırırken, "Babacığım lütfen yatağımın altındaki canavarlara bakar mısın?" diye sordu. Espri yaptığını düşünüp yatağın altına baktığımda oğlumu gördüm. Bana fısıldadı: "Babacığım yatağımda yatan biri var."

...

Kızım her gece beni ağlayarak ve çığlıklar atarak uyandırıyor. Mezarlığına gidip susmasını söyledim ama işe yaramadı...

...

Gece uyurken birinin cama vurduğunu duyunca uyandım. Tam camdan dışarı bakacakken aynı sesi tekrar duydum. Ses aynadan geliyordu.

...

Karım dün gece yarısı evde hırsız olduğunu söylemek için beni uyandırdı. Karım iki yıl önce eve giren bir hırsız tarafından öldürülmüştü.

...

Yoğun bir günün ardından gece tek başıma yaşadığım evime geldim. Karanlıkta ışığı açmak için uzandığımda birinin eline dokundum.

...

Sabah uyandığımda telefonumda uyurken çekilmiş bir resmimi gördüm. Ama ben yalnız yaşıyorum...

...

Kedi ve köpeklerle büyüdüğüm için uyurken odamın kapısının tırmalanmasına oldukça alışkınımdır. Şu an yalnız yaşıyorum, artık kapımın tırmalanması oldukça rahatsız edici...

...

"O örümcek nereye kayboldu?"

...

Kaynak 1: onedio.com 

2 yorum:

  1. Aaa bunlardan hikaye yazsan ya, her biri ayrı bir hikaye konusu gibi :)
    Süper olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de düşündüm söylediğinizi aslında. vaktim olunca deneyeceğim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...