7 Nisan 2016

Rogue One: A Star Wars Story için ilk fragman yayınlandı.



Star Wars hayranları merakla 16 Aralık 2016′da gösterime girecek Rogue One: A Star Wars Story filmini bekliyor. Bildiğiniz üzere Disney, Star Wars evrenin haklarını satın alınca yeni bir üçlemenin yanı sıra farklı hikayelerin de olacağı filmlerin yapılacağını duyurmuştu. Rogue One da bunlardan ilki. Rogue One için ilk fragman da filmin hayranlarıyla paylaşıldı! Öyle görünüyor ki Star Wars'ın telif haklarını satın alan Disney, gelecek yıllarda çekeceği yeni filmlerle birlikte 1977 yılında başlayan bu serüveni çok daha uzun yıllar sürdüreceğe benziyor. Umarız yeni gelen filmlerle birlikte bu serüven kalitesi bozulmadan devam edebilir.


Hedef Death Star'ın Planlarını Ele Geçirmek.

Rogue One, serinin üçüncü ve dördüncü filmleri arasındaki zaman diliminde geçiyor olacak. Star Wars fanatiklerinin bildiği gibi ilk serinin ilk filmi Star Wars IV: A New Hope filminin sonunda asiler Death Star'a bir saldırı düzenlemiş ve Luke Skywalker’ın kritik atışı ile Death Star’ı yok etmeyi başarmışlardı. İşte Rogue One filmi bu ekibin öyküsünü konu alıyor. Hatırlanacağı gibi Prenses Lea ilk filmin başında bu planları R2-D2′ya vermiş ve planları Obi Wan Kenobi’ye götürmesini emretmişti. Böylece Luke Skywalker’ın öyküsü ve Star Wars evreni ile tanışmıştık.


Rogue One: A Star Wars Story Filminin Kadrosu

Yeni Star Wars filminin yönetmeni Garet Edwards. Edwards daha önce 2014 yılında gösterime giren Godzilla filmini yönetmişti. Filmin öyküsü John Knoll ve Gary Whitta’ya ait. Senaryo yazarı ise Chris Weitz. John Knoll’u klasik üçlemenin özel efekt ekibinde yer alıyordu.

Rogue One'ın Oyuncuları

Rogue One’ın başrollerinde Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk yer alıyor. Genç oyuncu Felicity Jones’u Her Şeyin Teorisi, Amazing Spider Man 2, Like Crazy ve Gerçek Hikaye filmlerinde izlemiştik.

Rogue One: A Star Wars Story filmindeki karakterleri gösteren bir kare.

Lego firmasının Rogue One için yayınladığı bir resim. The Force Awakens filmi vizyona girmeden aylar önce başlayan reklam çalışmaları Rogue One için de sürmeye devam edecek gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...