28 Mart 2016

Kurtuluş'un en iyi kafeleri

Kot Sıfır 

Bozkurt Mah. Eşrefefendi Sokak, No: 44/A, Şişli-İstanbul.

Burası sadece bir kafe değil, kendilerini "Mimarlık Kent ve Tasarım Kültürü" olarak tanımlayan bir oluşum. Web siteleri: kot0.com. Mekanda gerçekleşen çeşitli etkinlikleri web sitelerinden takip etmeniz mümkün.


Fill Coffee Shop

Baruthane Cad. Eşref Efendi Sok. No:62/A Kurtuluş, Şişli - İstanbul.

Fotoğraftan da gördüğünüz gibi tam bir sokak kahvesi. Çayı da kahvesi de gayet güzel.


 Marika

 Bozkurt Mahallesi, Seymen Sokak, No 34C, Şişli - İstanbul.

Kurtuluş caddesine çok yakın Marika. Osmanbey metrosu Pangaltı çıkışından sonra yürüyerek  7-8 dakikada ulaşabilirsiniz. Demleme kahve yapıyorlar. Kahvenin tadı gayet iyiydi. Biz gittiğimizde fransızca şarkılar çalıyordu. Üstelik Serra Yılmaz'ı gördük. dükkanın önündeki yarı açık alanda sigara da içilebiliyor. Kurtuluş'a işiniz düşerse uğrayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. 3 sıradakine gidilebilir yakınların dayım :) Teşekkürler tanıtımlar için pangaltı çıkışında yukarıya aşağıya hangi tarafa yürünür ???? Çıkış Işıkların orada oluyor da Bir zahmet söylersen çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. marika benim de en sevdiğim yer. bizim eve de çok yakın. başlıkta link var ona tıklayabilirsin ya da şuna tıklayın burda da harita üzerinde gösterimi var. https://tr.foursquare.com/v/marika/56c3573ccd10422b2cdd4039

      pangaltıdan çıktıktan sonra sağa dönüp ergenekon caddesi boyunca yürüyorsun. soldan üçüncü sokağa (baysungur sokak) giriyorsun. ikinci adanın sonunda sağda kalıyor.

      Sil
    2. kot sıfır ergenekon caddesine çok daha yakın.

      Sil
  2. Kot sıfır için gördüm Marikaya dikkat etmemişim Tamam Birilerini sürükleyip götüreyim ben en iyisi :) Baysungur sokak bakayım Teşekkür ederim Kot sıfır Çok dikkatımı çekmedi Çünkü Şişhanede bu tarz çok var ben sıkılıyorum bu tarz mekanlardan ışıklandırma mekan içi ferah olmalı Biraz renkli neşeli olmalı ...mekanlar teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...