20 Mayıs 2016

Michael Scofield Geri Dönüyor!


Prison Break, 2017'de ekranlara geri dönüyor.
Efsanevi dizi Prison Break yıllar süren aranın ardından devam bölümleriyle geri dönüyor. Başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies ve Amaury Nolasco’nun yer aldığı dizi 2005-2009 arasında 4 sezon olarak çekilmiş ve final yapmıştı. Yaşı tutanların bildiği gibi Prison Break hapishaneden kaçış konusunu oldukça detaylı ve başarılı biçimde işleyerek bir nesli ekranlara kilitlemişti. Üstelik o yıllarda yabancı dizileri henüz cnbc-e üzerinden Amerika ile eş zamanlı olarak takip ediyorduk. Dizinin yeni bölümlerini izlerken geçmişe dönüp nostalji yaşayacağımızı şimdiden hissedebiliyorum. 


Dizinin finalinde Michael Scofield’ın öldüğünü biliyoruz. Peki yeni sezonda neler olacak? Prison Break, Michael olmadan düşünülemez elbette. O yüzden dizinin başında Michael’ın aslında ölmediğini Fas’taki bir hapishanede tutulduğunu öğrenecekmişiz. Bu Scofield’lar kadar talihsiz abi-kardeş dünyada yoktur sanırım. Önceki 4 sezonda Amerika ve Panama’da 2 hapishaneye girmişlerdi. Şimdi ise Fas’ta olacaklar. Kaçış konusundaki ustalıklarını yeni sezonda da zevkle izleyeceğiz. T-bag, C-note ve Sucre de yeni sezonda ekranlara dönecekmiş. Daha önce olduğu gibi yapımcılığını yine Fox şirketinin üstlendiği dizi 2017 yılında gösterilmeye başlanacak ve 10 bölüm yayınlanacakmış.

2009 yılında Büyük Kaçış ismiyle Türkiye’de de dublajla gösterime girmişti Prison Break. Türk kanallarında dublajla gösterilen sayılı aksiyon yapımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Not: Prison Break dizisinden esinlenerek yarattığı mahlasıyla (nick) önce incisözlük’te sonra da internet dünyasında fenomene dönüşen blog yazarı michael sikkofield’a buradan selam olsun.

1 yorum:

  1. mükemmel bir diziydi en çok 3 sezonun panamadaki bölümleri süperdi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...